Software Developer

Göteborg

Om MATCHi

MATCHi är ett teknikinriktat företag som brinner för racketsport och vill aktivera fler människor runtom i världen. Vi erbjuder idag ett komplett boknings- och kundhanteringssystem för racketanläggningar och utvecklar ett flertal spännande tjänster för dess utövare som matchmaking, olika tävlingsformer, ranking och visualisering av resultat.

Vi startade för 7 år sedan och har under denna tid vuxit till att bli marknadsledande i Sverige och Norge. Tidigare i år inledde vi även samarbete med våra första danska anläggningar och har även kunder i länder som Finland, Polen och Japan och vill växa ytterligare internationellt. Nu behöver vi förstärka vårt utvecklingsteam för att öka takten och söker därför ett flertal nya medarbetare av toppklass.


Rollen innebär

Som Software Developer hos oss kommer du jobba med att utveckla och underhålla produkter inom MATCHi. Det innebär att arbeta i ett team på 4-5 personer som jobbar i en agil miljö med stort ansvarsområde. Du kommer jobba med utveckling i hela stacken med fokus på backend. Du kommer vara delaktig i hela processen med specifikation, kodgranskning, testning och leverans. Beroende på individuell kärnkompetens kommer du även kunna fördjupa dig i dina intresseområden.

Vi jobbar i korta sprintar och har dagliga standups där vi löpande stämmer av aktuellt arbete och diskuterar frågeställningar. En del i det löpande arbetet för utvecklingsteamet är också teknisk support där vi hjälper supportteamet med tekniska frågor och felsökningar.

Rollen innebär även att leverera efter överenskommelser och kunna kommunicera tydligt muntligen och skriftligen, både på svenska och engelska.


Din profil

Du önskar arbeta på ett produktbolag med en SAAS-lösning där din roll kommer innebära ett stort ansvar men också stor frihet. Din personlighet och karaktär är viktig för att du ska passa in och trivas hos oss. Du är snabblärd och inspireras av nya tekniker. Det är också viktigt att du är pragmatisk, lösningsorienterad och en lagspelare med prestigelös inställning som delar med sig av sin kunskap.

Vi ser gärna att du har:

 • Utbildning inom informationsteknik, datavetenskap, datateknik eller motsvarande alternativt dokumenterad erfarenhet av produktbolag
 • Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet alternativt kvalificerat extrajobb eller hobbyprojekt/sidoprojekt
 • Ett lösningsorienterat fokus och gillar att jobba i högt tempo
 • En stor yrkesstolthet och värdesätter strukturerad och välskriven kod av hög kvalitet
 • Goda språkliga kunskaper inom svenska och engelska


Vår tech-stack

 • Backend: Grails, Groovy, Kotlin
 • Frontend: HTML, CSS, JavaScript, React Native
 • Databas: MySQL, ElasticSearch
 • Devops: AWS Elastic Beanstalk, AWS Lambda, Jenkins, Docker, New Relic
 • Verktyg: IntelliJ, Github, JIRA, Slack


Vi erbjuder

 • Inspirerande projekt med frihet att vara kreativ
 • Stor möjlighet att påverka produkten, teamet och processer
 • En arbetsplats med passionerade och drivna medarbetare
 • Kompetensutveckling med kurser och konferenser
 • Kunskapsluncher
 • MATCHi Labs med regelbundna innovationsdagar
 • Firande av prestationer och segrar
 • Tre spelkonsoler


Arbetstid

Tjänsten är en heltidstjänst och ordinarie arbetstid är förlagd till dagtid på vardagar. Startdatum är flexibelt och tillsätts enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Placeringsort

På vårt huvudkontor i Göteborg.


Ersättning

Fast månadslön, friskvårdsbidrag, tjänstepension och erforderliga försäkringar.

Mjuka faktorer: Högt i tak och en företagskultur som uppskattar en bra balans mellan arbete och fritid/familj. Vi på MATCHi sätter stort värde på personlig utveckling och möjligheter till kontinuerlig utveckling inom ditt arbetsområde stöttas.


Kontakt

För dig som taggas av utmaningen och vill bidra till att skapa en global framgångssaga, kom och bli en del av vårt team!

För ansökan eller vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till Mattias Aronsson på mattias.aronsson@matchi.se.

Kontaktperson

Mattias Aronsson

mattias.aronsson@matchi.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Software Developer
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %